Mottónk
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljKollárEndre (máj 22 : 19:45):2016. június 4-én (szombat) Várpalotán lesz a IV. Bátorkő Tameshiwari.
Részleteket edzésen megbeszéljük! OSU


Tibi (febr 04 : 20:08):OSU! Mindenkinek
Mint láthattátok az elmúlt napokban nem működött a honlapunk. Ez a probléma egy tárhely költözés miatt volt, amit sikerült megoldani, így remélhetőleg most már zavartalan lesz a honlap működése. A honlap adminisztrátora én leszek, így az oldallal kapcsolatos problémákat ( elveszett jelszó, nem működő oldal vagy link, stn.) felém jelezzétek a köetkező e,ail címen: acn©velem96.hu Kérek mindenkit, hogy próbáljon meg belépni a korábban használt felhasználónév/jelszó párossal, hogy lássuk mindenkinek működik-e a régi beállítása. OSU! Tibi

KollárEndre (szept 19 : 08:54):A repülőnapi beszámolót kiegészítettem, olvassátok el, érdemes!

KyoPityus (okt 17 : 07:51):A Galéria helyreállítva, de a következő napokban folytatódik akarbantartás. Új képek a képtárban

KyoPityus (okt 15 : 14:43):Tisztelt látogatók!
Az oldal Galéria menüje karbantartás miatt néhány napig nem elérhető! Megértésüket köszönjük!

KollárEndre (okt 12 : 17:34):Az egyesületi pólók elkészültek! Átvehetők nálam!
A rendelésen felül még tudok adni 2-2 darab 140-t, illetve M-t, valamint 1-1 S-t és L-t. Akit érdekel, keressen!
OSU

KollárEndre (aug 11 : 08:18):A Mas Oyama Memorial Világkupa pólója megrendelhető!
Bővebb információ a cikkben!
Osu

KollárEndre (márc 29 : 19:17):Fehérvári Ádám, kata második helyezett!
Szép volt Ádám!!lol

KollárEndre (márc 22 : 18:58):Ekel- Polgármester Kupa
Eredmények:
Dvéri Maja - aranyérem!

Mádi Rebeka,
Bócz Gabriella,
Bors Evelin,
Elek Roland - bronzérem!
A többit később!

KollárEndre (febr 22 : 13:32):A tarjáni versenyről készített képeket megtaláljátok a cikkben lévő hivatkozásra kattintva!
OSU

Roland (febr 17 : 10:49):Gratulálok a versenyen résztvett minden karatékának ! OSU!

KollárEndre (febr 16 : 12:08):Szép eredményekről kaptam híreket az elmúlt hétvégéről!
Gratulálok minden kis harcosnak!:D
OSU!

KollárEndre (dec 31 : 12:29):Töröltem azokat a 2010 előtti regisztrációkat, akik azóta sem jelentkeztek be az oldalra. Ha valaki mégis tag szeretne maradni, regisztráljon újra!
Osu! BÚÉK!

KollárEndre (nov 21 : 20:27):A MAGYAR KYOKUSHIN KARATE SZERVEZET 2013. ÉVI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGÁra holnap indulnak a fiúk!

Bízunk benne hogy sikeresen szerepelnek a szombati versenyen Gyöngyösön!

BGabo (nov 18 : 12:21):Endre és Máté a médiában! Pont tekergettem a rádiót a kocsiban és mit hallok?! Szuper volt a riport! Osu.

Roland (okt 08 : 17:40):Gratulálok a gyerekeknek a versenyen elért eredményekhez és helytálláshoz! Valamint az őket felkészítő mestereknek! Osu.

KollárEndre (okt 06 : 10:08):Fehérvári Ádám kata-ban, Váraljai Ferenc kumite-ben második, míg Nánási Eszter szintén kumite-ben harmadik lett.
Gratulálok! Beszámoló kicsit később....


KollárEndre (okt 05 : 09:28):Ma Tarjánban versenyzik Nánási Eszter, Fehérvári Ádám, Hekkel Zsolt és Váraljai Ferenc.
Hajrá kis harcosok. Harcias küzdelmeket és sok sikert!~:(

KollárEndre (szept 19 : 14:35):Köszönöm sensei Kovács Ferencnek, hogy a TEK versenyre felkészített!
OSU

Tomi (aug 10 : 16:19):Gratulálok a sikeres vizsgákhoz!Osu!

KollárEndre (jún 21 : 14:26):Remélem, nem felejtettétek el! 17.45-től futás, majd 18.00-tól az edzés!
Csatlakozhat bárki, aki éppen arra jár!
Szép napot mindenkinek, irány a Bregyó...

Roland (máj 27 : 16:20):Gratulálok a remek eredményekhez! Csak így tovább! OSU!


Kapás Z (ápr 07 : 09:53):Osu,gratulálok a gyerekcsapat Tatán elért sikereihez! Ügyesek vagytok!

KollárEndre (ápr 06 : 18:29):Gratulálunk a gyerekeknek a tatai versenyen mutatott teljesítményekhez! Így tovább, büszkék vagyunk harciasságotokra és az elért eredményekre.
Osu

KollárEndre (márc 16 : 19:54):Köszönjük a képeket!

Klub Logo


Edzések helye és ideje:

Szent Imre Általános Iskola
(volt Petőfi suli)
Székesfehérvár
Budai út 4.

Gyermek:
Hétfő és péntek 17:00-18:30

Felnőtt:
Szerda 18:00-20:00
Hétfő és péntek 18:30-20:00
Támogatókat keresünk!
Klubunk szponzorokat és támogatókat keres a további még sikeresebb működés érdekében! Részletes tájékoztatásért forduljanak a klubvezetőhöz vagy írjanak az fehervarkyokarate"kukac"gmail.com e-mail címre.
hétfő 05 október 2009
Véget ért a Kyokushin WT, két világbajnokunk lett!
Két harcosunk is a csúcsra verekedte fel magát a kyokushin karate történelem legnagyobb budo-karate tornáján Budapesten. Szepesi Csenge orosz, Rózsa Gábor grúz ellenfelét győzte le heroikus küzdelemben. Ezen kívül Pető Krisztián és Zatykó Zita a bronzérmet tartotta itthon. A grandiózus rendezvény brutális küzdelmekkel ért véget vasárnap. Volt akinek a tatamin, volt akinek a kórházban...
Amire azonban a legbüszkébbek vagyunk, hogy Kovács Mónika végül a hetedik helyen zárta a világbajnokságot!


Kovács Mónika 2.Dan


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 október 05 hétfő - 12:28:10 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
vasárnap 04 október 2009
Karate WT: Döntőbe jutott Kovács Mónika!
A szombati napon nagyszerű sikert ért el Kovács Mónika. Bejutott a Kyokushin Karate World Tournament döntőjébe! Rég nem ért el nemzetközi világversenyen ilyen szép eredményt Fehérvári karatés. A döntőben, ahogy azt várni lehetett nagyon erős mezőny gyűlt össze. Az ellenfelek közül három Japán, két Orosz és egy Angol ellenfél vár Mónika mellett a másik magyar lányra Wágner Eszterre. Meglepetésektől sem volt mentes az eddigi selejtezőkör, hiszen a korábban akár dobogóra is esélyes Ács Szvetlána és Bitai Melinda nem jutott tovább a selejtezőből.

Kovács Mónika
Írta KyoPityus - 2009 október 04 vasárnap - 12:11:42 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szombat 19 szeptember 2009
Jászberény 2009. július 13-19.
Kaptam egy feladatot, hogy írjak néhány sort a nyári nemzetközi edzőtáborról. Amolyan beszámolót. Kiemelve a tábort lezáró danvizsgát. Írjak arról, milyen volt a felkészülés, milyen volt maga a tábor, az edzések, milyen volt a vizsga. Tisztában vagyok azzal, hogy úgy illett volna, hogy a tábort követő néhány héten belül ez az írás megjelenjen, de mentségem legyen az, hogy a honlapunk augusztus végén indult. De hát már szeptember vége van! Erre viszont nincs mentségem…
Szóval akkor kezdem a felkészüléssel. De mikor is kezdtük a felkészülést? Ennek úgy gondolom nincs pontos ideje. Vagyis lehet, hogy van, de az mindnyájunknak más és más. Talán az a pillanat volt, mikor először beléptünk a dojóba. Ki-ki abba, ahol elkezdett karatézni. Mert valljuk be. Mikor először bénázunk, hogy valami elfogadható oi chuki-t üssünk, vagy legalább nagyjából meg tudjunk állni zenkutsu dachiban, már akkor ott motoszkált a kérdés a fejünkben, hogy lesz-e valaha olyan öv a derekunkon, mint az edzést tartó mesterünknek? Aztán ahányan vagyunk, annyiféle választ adtunk a kérdésre.[ Tovább... ]
Írta KollárEndre - 2009 szeptember 19 szombat - 21:31:20 | Hozzászólás: 2 |Nyomtatóbarát változat
szerda 09 szeptember 2009
Beszámoló a 2009-es Szántódi edzőtáborról
Az idei edzőtábor hatalmasat csattant. Azt egy-két rutinos táborozóval sejtettük, hogy nagy durranás lesz a tábor, de azt hiszem minden várakozást felül múlt.

Először is kezdjük a szakmai résszel. Jól felkészült instruktorokkal edzhetett az a kb. 80 fő, aki az egész hét megpróbáltatásait végigcsinálta. Eleinte voltak fennakadások, félreértések, de ezt tudjuk be annak, hogy ez a szakmai stáb, mely 7 mesterből állt, még nem dolgozott együtt, s amúgy sem könnyű feladat ennyi embernek minden igényt kielégítő edzéseket vezényelni.
De ahogy telt a hét egyre gördülékenyebben ment, egyre jobb és jobb edzések kerültek terítékre, amit lábainkon, illetve vállainkon is érezhettünk. A standard edzőtábori események (éjszakai edzés, vízi edzés) mellett nagyon jó kiegészítő programoknak lehettünk részesei. Kiemelkedő volt a Kőröshegyi versenytúra, mely igazi csapat összekovácsoló terhelés volt. Illetve említeném még a csütörtök esti beszélgetős estet, mely a sok humor ellenére szellemi táplálékul szolgált a testileg megfáradt karatekáknak.


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 szeptember 09 szerda - 04:56:29 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szombat 05 szeptember 2009
Technikai Információ!
Az elmúlt napokban többen jelezték, hogy nem tudnak bejelentkezni az oldalunkra regisztráció után. A probléma oka az internet böngészőben rejlik. Sokan használják még mindig a Windows XP operációs rendszerhez tartozó Internet Explorer böngészőt. Nos, ez a webböngésző 1998 után került kifejlesztésre, és azóta csak kis mértékben került fejlesztésre. Az ilyen új honlapokat, mint a miénk is, ez a böngésző már nem tudja kifogástalanul kezelni, ezért bizonyos funkciókat nem hajt végre, ilyen például a bejelentkezés. Ezért arra kérném a regisztrált tagokat próbálják meg másik böngészővel megnyitni a lapot, és bejelentkezni. Manapság az egyik leggyakrabban használt böngésző a Firefox vagy az Opera. Opera böngésző esetén ajánljuk a 10.00-ás vagy az annál újabb verziót telepíteni, mert ebben már van magyar nyelvű menü. További kérdés esetén kyopityus@gmail.com e-mail címen kérhetnek tájékoztatást!
Írta KyoPityus - 2009 szeptember 05 szombat - 17:29:33 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
kedd 01 szeptember 2009
Köszönetnyilvánítás
Ezúton fejezzük ki köszönetünk Kovács Gábor webmesternek és programozónak áldozatos munkájáért, amit a honlapunk létrehozásában nyújtott! További jó egészséget és sok sikert kívánva munkájához!

Az ARSC csapata

Írta KyoPityus - 2009 szeptember 01 kedd - 15:54:31 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 2 3 ... 11 12 [13]
Online
vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 66
(tag: 0, vendég: 66) - jan 05 : 22:17

Tagok: 28
Legújabb tag: Szaudavid
Legújabb látogatók
 • KollárEndre
  [ 9 óra, 51 perc, 5 mp ezelőtt ]
 • BGabo
  [ 2 hét, 14 óra, 30 perc, 6 mp ezelőtt ]
 • attila
  [ 1 hónap, 2 hét, 5 nap, 14 óra, 30 perc, 15 mp ezelőtt ]
 • Melinda
  [ 1 hónap, 3 hét, 5 nap, 1 óra, 27 perc, 19 mp ezelőtt ]
 • Dani
  [ 1 hónap, 3 hét, 5 nap, 12 óra, 13 perc, 13 mp ezelőtt ]
 • Kovács Ferenc
  [ 1 hónap, 3 hét, 5 nap, 14 óra, 58 perc, 7 mp ezelőtt ]
 • PP
  [ 1 hónap, 3 hét, 6 nap, 2 óra, 29 perc, 40 mp ezelőtt ]
 • Németh Z
  [ 1 hónap, 3 hét, 6 nap, 8 óra, 49 perc, 20 mp ezelőtt ]
 • toth zoli
  [ 2 hónap, 4 nap, 13 óra, 46 perc, 20 mp ezelőtt ]
 • gyimesit
  [ 4 hónap, 4 hét, 1 óra, 44 perc, 10 mp ezelőtt ]
Kálóczi Branch Facebook
Tagfelvételi plakát
Partnereink
Velem 96 Nyelviskola

Zalka Optika

Követelmény
Figyelem! Oldalunk a Mozilla Firefox és az Opera böngészőkre van optimalizálva, ezért a bejelentkezéshez ajánlott böngészők: Firefox


vagy az Opera (Magyar verzió)
 

(letöltéshez klikkelj a képekre!)
www.arsckyokarate.hu minden jog fenntartva!