Mottónk
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljattila (jan 02 : 13:41):Boldog Új Évet a csapatnak és kemény 2019-et a nyitó edzésen!
Osu!
Rabatin Attila
Facebook
Instagram

Klub Logo


Edzések helye és ideje:

Szent Imre Általános Iskola
(volt Petöfi suli)
Székesfehérvár
Budai út 4.

Gyermek:
Hétfö és péntek 17:00-18:30

Felnött:
Szerda 18:00-20:00
Hétfö és péntek 18:30-20:00
Támogatókat keresünk!
Klubunk szponzorokat és támogatókat keres a további még sikeresebb müködés érdekében! Részletes tájékoztatásért forduljanak a klubvezetöhöz vagy írjanak az fehervarkyokarate"kukac"gmail.com e-mail cí­mre.
vasárnap 01 november 2009
II. Morotva kupa magyar bajnokság: 1 arany, 1 bronz
II. Morotva Kupa 2009
Magyar Kyokushin Karate Szervezet Nyílt Felnőtt Bajnokság


A hétvégén újabb magyar bajnoki versenyre került sor, ahol három versenyzővel képviseltette magát klubunk. A férfiak között Nagy Roland katában, míg Hupp Bence kumitéban indult. A lányok versenyében Kovács Mónika szintén katában indult és aranyérmet szerzett. Nagy Roland ezúttal kategóriát váltott. A kumite versenyek után furcsa volt számára átállni a formgyakorlatokra. Ennek köszönhetően kicsit izgult is, ezért ebben az állapotban nehezen jött lendületbe, de a végére sikerült neki a harmadik helyen végezni. Kezdetnek ez is nagyon jó eredmény, talán a jövőben még sikerül javítani ezen az eredményen.


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 november 01 vasárnap - 15:39:36 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
péntek 23 október 2009
Újabb érem ezúttal a III. Power Kupán
Múlt hét hétvégén megrendezésre került a III. Power Kupa 2009 Gyermek, serdülő Kyokushin Karate Verseny Abonyban. Klubunk két fiatal versenyzővel képviseltette magát. Kollár Krisztián (8.Kyu) a Serdülő ffi 63 kg-os csoportban bronz érmet szerzett. A versenyen többször látványos küzdelmet produkált és a technikai elemek széles skáláját használva megérdemelten szerezte meg a harmadik helyet. Másik versenyzőnk Kovács Gergő (7.Kyu) a nyolc között végzett egy győztes mérkőzéssel Serdülő ffi 53 kg-os súlycsoportban.

Srd.ffi 63kg:
I. Papp Csaba Castrum SC Kapuvár
II. Frigyes Csaba Victory Martfű
III. Holl Barna Stabilitás
III. Kollár Krisztián ARSC
Írta KyoPityus - 2009 október 23 péntek - 12:44:37 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szerda 14 október 2009
Videó a Tarjáni versenyről
A hétvégi Tarjánban megrendezésre került versenyről készült egy remek videó, ezt nézhetitek meg nálunk.

Írta KyoPityus - 2009 október 14 szerda - 23:21:08 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
vasárnap 11 október 2009
Két arany, két bronz
Röviden ez az eredménye a hétvégén megrendezett VI. J&S Speed kupa nemzetközi nyílt karateversenynek, melyen klubunkat öten képviselték. Jó arány, azt hiszem...
Szombaton reggel Kovács sensei háza előtt találkoztunk. Két kocsival keltünk útra a Komárom-Esztergom megyei Tarjánba. Klubunk vezetője sensei Kovács Ferenc a verseny lebonyolításában segédkezett, míg sempai Kertész Zoltán és Váczi Zoltán bíróként vettek részt a versenyen. A versenyzők Nagy Roland, Németh Zoltán, Kollár Dániel, László Róbert és Jónás Ádám voltak. Rajtuk kívül természetesen sensei Kapás Zoltán is útra kelt. (Képek a galériában)


[ Tovább... ]
Írta KollárEndre - 2009 október 11 vasárnap - 19:24:34 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
hétfő 05 október 2009
Véget ért a Kyokushin WT, két világbajnokunk lett!
Két harcosunk is a csúcsra verekedte fel magát a kyokushin karate történelem legnagyobb budo-karate tornáján Budapesten. Szepesi Csenge orosz, Rózsa Gábor grúz ellenfelét győzte le heroikus küzdelemben. Ezen kívül Pető Krisztián és Zatykó Zita a bronzérmet tartotta itthon. A grandiózus rendezvény brutális küzdelmekkel ért véget vasárnap. Volt akinek a tatamin, volt akinek a kórházban...
Amire azonban a legbüszkébbek vagyunk, hogy Kovács Mónika végül a hetedik helyen zárta a világbajnokságot!


Kovács Mónika 2.Dan


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 október 05 hétfő - 14:28:10 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
vasárnap 04 október 2009
Karate WT: Döntőbe jutott Kovács Mónika!
A szombati napon nagyszerű sikert ért el Kovács Mónika. Bejutott a Kyokushin Karate World Tournament döntőjébe! Rég nem ért el nemzetközi világversenyen ilyen szép eredményt Fehérvári karatés. A döntőben, ahogy azt várni lehetett nagyon erős mezőny gyűlt össze. Az ellenfelek közül három Japán, két Orosz és egy Angol ellenfél vár Mónika mellett a másik magyar lányra Wágner Eszterre. Meglepetésektől sem volt mentes az eddigi selejtezőkör, hiszen a korábban akár dobogóra is esélyes Ács Szvetlána és Bitai Melinda nem jutott tovább a selejtezőből.

Kovács Mónika
Írta KyoPityus - 2009 október 04 vasárnap - 14:11:42 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szombat 19 szeptember 2009
Jászberény 2009. július 13-19.
Kaptam egy feladatot, hogy írjak néhány sort a nyári nemzetközi edzőtáborról. Amolyan beszámolót. Kiemelve a tábort lezáró danvizsgát. Írjak arról, milyen volt a felkészülés, milyen volt maga a tábor, az edzések, milyen volt a vizsga. Tisztában vagyok azzal, hogy úgy illett volna, hogy a tábort követő néhány héten belül ez az írás megjelenjen, de mentségem legyen az, hogy a honlapunk augusztus végén indult. De hát már szeptember vége van! Erre viszont nincs mentségem…
Szóval akkor kezdem a felkészüléssel. De mikor is kezdtük a felkészülést? Ennek úgy gondolom nincs pontos ideje. Vagyis lehet, hogy van, de az mindnyájunknak más és más. Talán az a pillanat volt, mikor először beléptünk a dojóba. Ki-ki abba, ahol elkezdett karatézni. Mert valljuk be. Mikor először bénázunk, hogy valami elfogadható oi chuki-t üssünk, vagy legalább nagyjából meg tudjunk állni zenkutsu dachiban, már akkor ott motoszkált a kérdés a fejünkben, hogy lesz-e valaha olyan öv a derekunkon, mint az edzést tartó mesterünknek? Aztán ahányan vagyunk, annyiféle választ adtunk a kérdésre.[ Tovább... ]
Írta KollárEndre - 2009 szeptember 19 szombat - 23:31:20 | Hozzászólás: 2 |Nyomtatóbarát változat
szerda 09 szeptember 2009
Beszámoló a 2009-es Szántódi edzőtáborról
Az idei edzőtábor hatalmasat csattant. Azt egy-két rutinos táborozóval sejtettük, hogy nagy durranás lesz a tábor, de azt hiszem minden várakozást felül múlt.

Először is kezdjük a szakmai résszel. Jól felkészült instruktorokkal edzhetett az a kb. 80 fő, aki az egész hét megpróbáltatásait végigcsinálta. Eleinte voltak fennakadások, félreértések, de ezt tudjuk be annak, hogy ez a szakmai stáb, mely 7 mesterből állt, még nem dolgozott együtt, s amúgy sem könnyű feladat ennyi embernek minden igényt kielégítő edzéseket vezényelni.
De ahogy telt a hét egyre gördülékenyebben ment, egyre jobb és jobb edzések kerültek terítékre, amit lábainkon, illetve vállainkon is érezhettünk. A standard edzőtábori események (éjszakai edzés, vízi edzés) mellett nagyon jó kiegészítő programoknak lehettünk részesei. Kiemelkedő volt a Kőröshegyi versenytúra, mely igazi csapat összekovácsoló terhelés volt. Illetve említeném még a csütörtök esti beszélgetős estet, mely a sok humor ellenére szellemi táplálékul szolgált a testileg megfáradt karatekáknak.


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 szeptember 09 szerda - 06:56:29 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szombat 05 szeptember 2009
Technikai Információ!
Az elmúlt napokban többen jelezték, hogy nem tudnak bejelentkezni az oldalunkra regisztráció után. A probléma oka az internet böngészőben rejlik. Sokan használják még mindig a Windows XP operációs rendszerhez tartozó Internet Explorer böngészőt. Nos, ez a webböngésző 1998 után került kifejlesztésre, és azóta csak kis mértékben került fejlesztésre. Az ilyen új honlapokat, mint a miénk is, ez a böngésző már nem tudja kifogástalanul kezelni, ezért bizonyos funkciókat nem hajt végre, ilyen például a bejelentkezés. Ezért arra kérném a regisztrált tagokat próbálják meg másik böngészővel megnyitni a lapot, és bejelentkezni. Manapság az egyik leggyakrabban használt böngésző a Firefox vagy az Opera. Opera böngésző esetén ajánljuk a 10.00-ás vagy az annál újabb verziót telepíteni, mert ebben már van magyar nyelvű menü. További kérdés esetén kyopityus@gmail.com e-mail címen kérhetnek tájékoztatást!
Írta KyoPityus - 2009 szeptember 05 szombat - 19:29:33 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
kedd 01 szeptember 2009
Köszönetnyilvánítás
Ezúton fejezzük ki köszönetünk Kovács Gábor webmesternek és programozónak áldozatos munkájáért, amit a honlapunk létrehozásában nyújtott! További jó egészséget és sok sikert kívánva munkájához!

Az ARSC csapata

Írta KyoPityus - 2009 szeptember 01 kedd - 17:54:31 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 2 3 ... 12 13 [14]
Online
vendég: 14, tag: 0 ...

legtöbb 73
(tag: 0, vendég: 73) - nov 17 : 05:08

Tagok: 24
Legújabb tag: Porka
Legújabb látogatók
 • Németh Z
  [ 1 hét, 6 óra, 17 perc, 12 mp ezelőtt ]
 • KollárEndre
  [ 1 hét, 6 óra, 21 perc, 29 mp ezelőtt ]
 • Porka
  [ 1 hét, 13 óra, 37 perc, 40 mp ezelőtt ]
 • Viola
  [ 3 hét, 8 óra, 13 perc, 54 mp ezelőtt ]
 • Kovács Ferenc
  [ 3 hét, 13 óra, 52 perc, 51 mp ezelőtt ]
 • Melinda
  [ 3 hét, 16 óra, 11 perc, 32 mp ezelőtt ]
 • PP
  [ 3 hét, 18 óra, 25 perc, 27 mp ezelőtt ]
 • BLE
  [ 3 hét, 1 nap, 4 óra, 11 perc, 50 mp ezelőtt ]
 • Attez
  [ 3 hét, 1 nap, 4 óra, 19 perc, 40 mp ezelőtt ]
 • attila
  [ 3 hét, 1 nap, 6 óra, 53 perc, 7 mp ezelőtt ]
Kálóczi Branch Facebook
Tagfelvételi plakát
Partnereink
Velem 96 Nyelviskola

Követelmény
Figyelem! Oldalunk a Mozilla Firefox és az Opera böngészökre van optimalizálva, ezért a bejelentkezéshez ajánlott böngészök: Firefox


vagy az Opera (Magyar verzió)
 

(letöltéshez klikkelj a képekre!)
www.arsckyokarate.hu minden jog fenntartva!