Mottónk
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljattila (jan 02 : 12:41):Boldog Új Évet a csapatnak és kemény 2019-et a nyitó edzésen!
Osu!
Rabatin Attila
Facebook
Instagram

Klub Logo


Edzések helye és ideje:

Szent Imre Általános Iskola
(volt Petöfi suli)
Székesfehérvár
Budai út 4.

Gyermek:
Hétfö és péntek 17:00-18:30

Felnött:
Szerda 18:00-20:00
Hétfö és péntek 18:30-20:00
Támogatókat keresünk!
Klubunk szponzorokat és támogatókat keres a további még sikeresebb müködés érdekében! Részletes tájékoztatásért forduljanak a klubvezetöhöz vagy írjanak az fehervarkyokarate"kukac"gmail.com e-mail cí­mre.
kedd 16 február 2010
Vendégségben a Victorynál
Emlékezetes nap volt február 13-a. Néhányunknak azért, mert egy igen hasznos és tanulságos edzésen vettünk részt, másoknak meg talán azért, mert ki sem tudtak jutni Fehérvárról a hóvihar miatt. Kilencen, két kocsival vágtunk neki a közel 200 km-es útnak. Kisfaludnál már mintha lett volna valami jele a városra, sőt az egész megyére rátörő szélviharnak, de nekünk még nem okozott akadályt a pár centis hóátfúvás. Nyugodt és sima utunk volt Martfűig. Ugyanis Martfűt vettük célba két edzés erejéig.

[ Tovább... ]
Írta KollarEndre - 2010 február 16 kedd - 20:28:21 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
hétfő 25 január 2010
Sikeres danvizsgázóink
2010. január 24-én Szolnokon tartott danvizsgát a Magyar Kyokushin Karate Szervezet Dankollégiuma. A vizsgán klubunkat hárman képviselték. Laczkó Béla, Parragh Melinda és Németh Zoltán. A danvizsgán azok kaptak ismételt lehetőséget, akik a jászberényi edzőtáborban sikertelen vizsgát tettek. Akkori tudásukat a dankollégium nem tartotta elégségesnek, viszont képesnek tartották őket arra, hogy egy féléves intenzív felkészülési idő után sikerrel vegyék az akadályt.

[ Tovább... ]
Írta KollarEndre - 2010 január 25 hétfő - 11:31:54 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
kedd 15 december 2009
VII. Szondi Közelharc-Kézitusa Kupa
2009. december 10-én (csütörtök) Székesfehérváron a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred sportkombinát tornatermében rendezték kizárólag a Magyar Honvédség (honvédségi dolgozók) illetve társ fegyveres szervek állományába tartozók részére a VII. Szondi Közelharc-Kézitusa Kupát.
Miért érdekel ez minket? Olvassátok tovább! (Képek a galériában)


[ Tovább... ]
Írta KollarEndre - 2009 december 15 kedd - 18:23:01 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
péntek 04 december 2009
Kovács Mónikával beszélgettünk róla és a jövőbeli terveiről
Ebben az évben egy új tehetség tűnt fel a hazai Kyokushin útján. Ő nem más, mint Kovács Mónika csapatunk egyik jelenleg legsikeresebb karatékája. Ebben a rövid beszélgetésben megpróbáljuk felidézni vele a múltat, a jelent és a közeljövőt. Megtudhatjuk milyen szoros kapcsolat fűzi szüleihez, és milyen eltökélt a jövővel kapcsolatban.

[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 december 04 péntek - 03:07:00 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
hétfő 23 november 2009
Utánpótlás Magyar Bajnokság Gyöngyös
Ezúttal egy bronzzal tért haza az ARSC csapata.

Szombaton a Power SC rendezésében utánpótlás magyar bajnokságot tartottak Gyöngyösön. A versenyen harmincnégy különböző kategóriában több mint háromszáz fiatal versenyző indult. Ezek között ott volt az Alba Regia SC Kyokushin csapatának négy versenyzője Kovács Gergő, Kollár Krisztián, Jónás Ádám és László Róbert. Közülük László Róbert két kategóriában is érdekelt volt, mivel katában és kumitében is indult.
Az összefoglaló folytatódik a részletek alatt!


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 november 23 hétfő - 02:27:12 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
vasárnap 01 november 2009
II. Morotva kupa magyar bajnokság: 1 arany, 1 bronz
II. Morotva Kupa 2009
Magyar Kyokushin Karate Szervezet Nyílt Felnőtt Bajnokság


A hétvégén újabb magyar bajnoki versenyre került sor, ahol három versenyzővel képviseltette magát klubunk. A férfiak között Nagy Roland katában, míg Hupp Bence kumitéban indult. A lányok versenyében Kovács Mónika szintén katában indult és aranyérmet szerzett. Nagy Roland ezúttal kategóriát váltott. A kumite versenyek után furcsa volt számára átállni a formgyakorlatokra. Ennek köszönhetően kicsit izgult is, ezért ebben az állapotban nehezen jött lendületbe, de a végére sikerült neki a harmadik helyen végezni. Kezdetnek ez is nagyon jó eredmény, talán a jövőben még sikerül javítani ezen az eredményen.


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 november 01 vasárnap - 14:39:36 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
péntek 23 október 2009
Újabb érem ezúttal a III. Power Kupán
Múlt hét hétvégén megrendezésre került a III. Power Kupa 2009 Gyermek, serdülő Kyokushin Karate Verseny Abonyban. Klubunk két fiatal versenyzővel képviseltette magát. Kollár Krisztián (8.Kyu) a Serdülő ffi 63 kg-os csoportban bronz érmet szerzett. A versenyen többször látványos küzdelmet produkált és a technikai elemek széles skáláját használva megérdemelten szerezte meg a harmadik helyet. Másik versenyzőnk Kovács Gergő (7.Kyu) a nyolc között végzett egy győztes mérkőzéssel Serdülő ffi 53 kg-os súlycsoportban.

Srd.ffi 63kg:
I. Papp Csaba Castrum SC Kapuvár
II. Frigyes Csaba Victory Martfű
III. Holl Barna Stabilitás
III. Kollár Krisztián ARSC
Írta KyoPityus - 2009 október 23 péntek - 10:44:37 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szerda 14 október 2009
Videó a Tarjáni versenyről
A hétvégi Tarjánban megrendezésre került versenyről készült egy remek videó, ezt nézhetitek meg nálunk.

Írta KyoPityus - 2009 október 14 szerda - 21:21:08 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
vasárnap 11 október 2009
Két arany, két bronz
Röviden ez az eredménye a hétvégén megrendezett VI. J&S Speed kupa nemzetközi nyílt karateversenynek, melyen klubunkat öten képviselték. Jó arány, azt hiszem...
Szombaton reggel Kovács sensei háza előtt találkoztunk. Két kocsival keltünk útra a Komárom-Esztergom megyei Tarjánba. Klubunk vezetője sensei Kovács Ferenc a verseny lebonyolításában segédkezett, míg sempai Kertész Zoltán és Váczi Zoltán bíróként vettek részt a versenyen. A versenyzők Nagy Roland, Németh Zoltán, Kollár Dániel, László Róbert és Jónás Ádám voltak. Rajtuk kívül természetesen sensei Kapás Zoltán is útra kelt. (Képek a galériában)


[ Tovább... ]
Írta KollarEndre - 2009 október 11 vasárnap - 17:24:34 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
hétfő 05 október 2009
Véget ért a Kyokushin WT, két világbajnokunk lett!
Két harcosunk is a csúcsra verekedte fel magát a kyokushin karate történelem legnagyobb budo-karate tornáján Budapesten. Szepesi Csenge orosz, Rózsa Gábor grúz ellenfelét győzte le heroikus küzdelemben. Ezen kívül Pető Krisztián és Zatykó Zita a bronzérmet tartotta itthon. A grandiózus rendezvény brutális küzdelmekkel ért véget vasárnap. Volt akinek a tatamin, volt akinek a kórházban...
Amire azonban a legbüszkébbek vagyunk, hogy Kovács Mónika végül a hetedik helyen zárta a világbajnokságot!


Kovács Mónika 2.Dan


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 október 05 hétfő - 12:28:10 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
vasárnap 04 október 2009
Karate WT: Döntőbe jutott Kovács Mónika!
A szombati napon nagyszerű sikert ért el Kovács Mónika. Bejutott a Kyokushin Karate World Tournament döntőjébe! Rég nem ért el nemzetközi világversenyen ilyen szép eredményt Fehérvári karatés. A döntőben, ahogy azt várni lehetett nagyon erős mezőny gyűlt össze. Az ellenfelek közül három Japán, két Orosz és egy Angol ellenfél vár Mónika mellett a másik magyar lányra Wágner Eszterre. Meglepetésektől sem volt mentes az eddigi selejtezőkör, hiszen a korábban akár dobogóra is esélyes Ács Szvetlána és Bitai Melinda nem jutott tovább a selejtezőből.

Kovács Mónika
Írta KyoPityus - 2009 október 04 vasárnap - 12:11:42 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szombat 19 szeptember 2009
Jászberény 2009. július 13-19.
Kaptam egy feladatot, hogy írjak néhány sort a nyári nemzetközi edzőtáborról. Amolyan beszámolót. Kiemelve a tábort lezáró danvizsgát. Írjak arról, milyen volt a felkészülés, milyen volt maga a tábor, az edzések, milyen volt a vizsga. Tisztában vagyok azzal, hogy úgy illett volna, hogy a tábort követő néhány héten belül ez az írás megjelenjen, de mentségem legyen az, hogy a honlapunk augusztus végén indult. De hát már szeptember vége van! Erre viszont nincs mentségem…
Szóval akkor kezdem a felkészüléssel. De mikor is kezdtük a felkészülést? Ennek úgy gondolom nincs pontos ideje. Vagyis lehet, hogy van, de az mindnyájunknak más és más. Talán az a pillanat volt, mikor először beléptünk a dojóba. Ki-ki abba, ahol elkezdett karatézni. Mert valljuk be. Mikor először bénázunk, hogy valami elfogadható oi chuki-t üssünk, vagy legalább nagyjából meg tudjunk állni zenkutsu dachiban, már akkor ott motoszkált a kérdés a fejünkben, hogy lesz-e valaha olyan öv a derekunkon, mint az edzést tartó mesterünknek? Aztán ahányan vagyunk, annyiféle választ adtunk a kérdésre.[ Tovább... ]
Írta KollarEndre - 2009 szeptember 19 szombat - 21:31:20 | Hozzászólás: 2 |Nyomtatóbarát változat
szerda 09 szeptember 2009
Beszámoló a 2009-es Szántódi edzőtáborról
Az idei edzőtábor hatalmasat csattant. Azt egy-két rutinos táborozóval sejtettük, hogy nagy durranás lesz a tábor, de azt hiszem minden várakozást felül múlt.

Először is kezdjük a szakmai résszel. Jól felkészült instruktorokkal edzhetett az a kb. 80 fő, aki az egész hét megpróbáltatásait végigcsinálta. Eleinte voltak fennakadások, félreértések, de ezt tudjuk be annak, hogy ez a szakmai stáb, mely 7 mesterből állt, még nem dolgozott együtt, s amúgy sem könnyű feladat ennyi embernek minden igényt kielégítő edzéseket vezényelni.
De ahogy telt a hét egyre gördülékenyebben ment, egyre jobb és jobb edzések kerültek terítékre, amit lábainkon, illetve vállainkon is érezhettünk. A standard edzőtábori események (éjszakai edzés, vízi edzés) mellett nagyon jó kiegészítő programoknak lehettünk részesei. Kiemelkedő volt a Kőröshegyi versenytúra, mely igazi csapat összekovácsoló terhelés volt. Illetve említeném még a csütörtök esti beszélgetős estet, mely a sok humor ellenére szellemi táplálékul szolgált a testileg megfáradt karatekáknak.


[ Tovább... ]
Írta KyoPityus - 2009 szeptember 09 szerda - 04:56:29 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
szombat 05 szeptember 2009
Technikai Információ!
Az elmúlt napokban többen jelezték, hogy nem tudnak bejelentkezni az oldalunkra regisztráció után. A probléma oka az internet böngészőben rejlik. Sokan használják még mindig a Windows XP operációs rendszerhez tartozó Internet Explorer böngészőt. Nos, ez a webböngésző 1998 után került kifejlesztésre, és azóta csak kis mértékben került fejlesztésre. Az ilyen új honlapokat, mint a miénk is, ez a böngésző már nem tudja kifogástalanul kezelni, ezért bizonyos funkciókat nem hajt végre, ilyen például a bejelentkezés. Ezért arra kérném a regisztrált tagokat próbálják meg másik böngészővel megnyitni a lapot, és bejelentkezni. Manapság az egyik leggyakrabban használt böngésző a Firefox vagy az Opera. Opera böngésző esetén ajánljuk a 10.00-ás vagy az annál újabb verziót telepíteni, mert ebben már van magyar nyelvű menü. További kérdés esetén kyopityus@gmail.com e-mail címen kérhetnek tájékoztatást!
Írta KyoPityus - 2009 szeptember 05 szombat - 17:29:33 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
kedd 01 szeptember 2009
Köszönetnyilvánítás
Ezúton fejezzük ki köszönetünk Kovács Gábor webmesternek és programozónak áldozatos munkájáért, amit a honlapunk létrehozásában nyújtott! További jó egészséget és sok sikert kívánva munkájához!

Az ARSC csapata

Írta KyoPityus - 2009 szeptember 01 kedd - 15:54:31 | Hozzászólás: 0 |Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 2 3 ... 12 13 [14]
Online
vendég: 2, tag: 0 ...

legtöbb 73
(tag: 0, vendég: 73) - nov 17 : 04:08

Tagok: 25
Legújabb tag: RB
Legújabb látogatók
 • KollarEndre
  [ 5 hónap, 2 hét, 3 nap, 13 óra, 23 perc, 37 mp ezelőtt ]
 • Nemeth Z
  [ 7 hónap, 1 hét, 6 nap, 4 óra, 53 perc, 4 mp ezelőtt ]
 • attila
  [ 10 hónap, 2 hét, 3 nap, 10 óra, 57 perc, 22 mp ezelőtt ]
 • toth zoli
  [ 10 hónap, 3 hét, 23 óra, 19 perc, 18 mp ezelőtt ]
 • Dani
  [ 1 év, 2 hónap, 1 hét, 13 óra, 37 perc, 45 mp ezelőtt ]
 • Melinda
  [ 1 év, 2 hónap, 4 hét, 4 óra, 46 perc, 37 mp ezelőtt ]
 • PP
  [ 1 év, 2 hónap, 4 hét, 14 óra, 4 perc, 9 mp ezelőtt ]
 • Attez
  [ 1 év, 2 hónap, 4 hét, 22 óra, 16 perc, 14 mp ezelőtt ]
 • Monyec
  [ 1 év, 2 hónap, 4 hét, 1 nap, 28 perc, 36 mp ezelőtt ]
 • Viola
  [ 1 év, 2 hónap, 4 hét, 1 nap, 31 perc, 27 mp ezelőtt ]
Kálóczi Branch Facebook
Tagfelvételi plakát
Partnereink
Velem 96 Nyelviskola

Követelmény
Figyelem! Oldalunk a Mozilla Firefox és az Opera böngészökre van optimalizálva, ezért a bejelentkezéshez ajánlott böngészök: Firefox


vagy az Opera (Magyar verzió)
 

(letöltéshez klikkelj a képekre!)
www.arsckyokarate.hu minden jog fenntartva!