Hír: Európabajnokság - Szófia
(Kategória: Külföldi hírek)
Küldte: KollárEndre
2016 november 30 szerda - 20:26:35

Friss hír érkezett Szófiából, a nyílt felnőtt és az U22, U16-os Európa Bajnokságról.

ÉDES ESZTER bronzérmes!


EB honlap FEOL.HU

Eszter rövid élménybeszámolóját a "Tovább"-ra kattintva olvashatjátok!


U16, U22, felnőtt OPEN Európa Bajnokság, Sofia

Egy kimerítő kisbuszos kiutazást követően a csütörtöki napon megtörténtek az orvosi vizsgálatok és a mérlegelés, majd pihenéssel és egy átmozgató edzéssel töltöttük a nap hátralevő részét, ahol számos hasznos tanácsot kaptunk Kornél senpaitól, a Branch válogatott edzőjétől.
Pénteken került sor az összes kata és az U16-os kumite versenyszámokra, többek között az enyémre is. Teljesen magával ragadott a drukkolás, a magyar csapat összetartása és a verseny hangulata, így nagy elszántsággal léptem először a tatamira. Az első meccsemet 2 hosszabbítás után egy spanyol 1. danos lány ellen nyertem, ezzel kerültem be az elődöntőbe, ahol a későbbi győztes ukrán versenyzőtől kaptam ki bírói döntéssel, így a 3. helyen végeztem.
Ezen a napon a magyar csapat összesen 15 érmet hozott el, a szombati napon az U22-es versenyzőink további 4 címmel gyarapították a magyarok sikerét, így a 19 dobogósunkkal (köztük 7 EB-bajnoki címmel) a verseny legeredményesebb országa lettünk. Nagyon sokat tanultam és tapasztaltam ebből a hétvégéből, rengeteg új embert ismertem meg és óriási motivációt kaptam a jövőre nézve.
Hálás vagyok az elmúlt hónapokban kapott felkészítésért és bízom benne, hogy jövőre ilyenkor a most ifi kategóriába lépő karatékáink mesélhetnek majd hasonló élményeikről!


Édes Eszter
5. kyu

Ezen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.286 )