Hír: Toborzó
(Kategória: ARSC)
Küldte: KollárEndre
2018 szeptember 04 kedd - 08:39:31

Új tanév, új szezon… Várunk mindenkit, aki érdeklődik a Kyokushin Karate iránt! Gyerek és felnőtt csoportjainkról tájékozódhattok honlapunkon.
Korábbi eseményeinkről híreink között találtok információkat!


Legyél fiatal vagy idősebb, fiú vagy lány, iskolás vagy dolgos ember, erős vagy gyenge, alacsony vagy magas, kezdő vagy újrakezdő… Nem számít!
Ha érdekel a japán tradíció, a hagyományos keleti harcművészet és a küzdősport elegye, ha szeretnél jobb állóképességet, keményebb izmokat és koordináltabb mozgáskultúrát, ha szeretnél küzdőtechnikákat elsajátítani és több önbizalmat szerezni, ha egy jó közösségben hetente többször leizzadni, akkor gyere hozzánk karatézni!

Miért jó neked, aki még iskolába jársz?
Mert a sok padban ülés után jó mozogni és aktívan kikapcsolódni. Mert a sport pozitívan járul hozzá mentális képességedhez. Mert a rendszeres sportolás arra ösztönözz, hogy jobban kihasználd a tanulásra szánt idődet. Mert korodbeliekkel köthetsz barátságot az iskolán kívül. Mert hasznosan töltöd el az szabadidődet. Mert a fejlődő szervezetednek szüksége van a mozgásra. Mert erősödik a fizikumod. Mert önfegyelmet gyakorolhatsz.
Mert az iskolai kötelező testnevelés óraszámot csökkentheted a rendszeres edzésre járásod igazolásával.

Miért jó neked, aki már felnőttél?
Mert munka után jó kikapcsolódni. Mert levezetheted a stresszt és a napi feszültséget. Mert ha kifáradsz, éjjel jobban alhatsz. Mert javíthatsz az egészségeden. Mert erősödhetsz és magabiztosabbá válhatsz mindennapjaid során. Mert ha úgy alakul nem kell megfutamodnod. Mert egy jó közösség tagjává válhatsz. Mert találhatsz, vagy éppen folytathatsz egy szenvedélyt. Mert egy kiváló életmódot is kapsz a kyokushin karate rendszeres gyakorlásával.

Keresd bátran telefonon edzőinket a honlapon található elérhetőségeken!Ezen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.317 )