Hír: Debrecen Kupa 2019
(Kategória: Hazai hí­rek)
Küldte: KollárEndre
2019 december 05 csütörtök - 17:17:12


Dvéri Maja ismét bajnok lett Debrecenben.

Szombaton rendezték a Magyar Kyokushin Karate Szervezet Utánpótlás Bajnokság (U10-U12-U14-U16-U18), felnött "B" és "C" kategóriás kyokushin kumite Debrecen Kupa 2019 elnevezésü karate versenyt, ami egyben a MKKSZ országos bajnoksága is volt.
A versenyen sportklubunk, az Alba Regia SC színeiben versenyzö Dvéri Maja junior korcsoportban kata (formagyakorlat) kategóriában megismételte 2017-es és 2018-as (ifjusági) sikeres szereplését és ismét elsö helyezést szerzett.

Majának idén a júniusi Shinkyokushin Európa Bajnokságon szerzett aranyérme után ez volt az elsö tatamira lépése, ahol továbbra sem talált legyözöre.
A jövö hétvégén még egy újabb feladat vár rá a Budapesten megrendezésre kerülö nemzetközi Kyokushin Karate Csapatbajnokságon, ahol klubtársával Fehérvári Ádámmal és a csapatba meghívott várpalotai Fönix Dojo versenyzöjével, Radnai Viktorral együtt az Alba Regia SC csapatának tagjaként „csapat katában” is megmérettetik magukat.
Ez a versenyszám új még Magyarországon, egyszerre három versenyzö mutatja be gyakorlatát, melynek kivitelezését a bírói testület értékeli.Ezen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.332 )