Hír: Koronavírus
(Kategória: Egyéb)
Küldte: KollarEndre
2020 március 17 kedd - 18:56:20

Osu, tisztelt ARSC Karatékák!

Ahogy azt érzékelhettétek sajnos az edzéseinket a Szent Imre Általános Iskolában ideiglenesen fel kellett függesztenünk.
Nem tudhatjuk, hogy milyen hosszan fog ez a kényszerszünet tartani, ezért csak reménykedhetünk abban, hogy nem lesz túl hosszú az edzésszünet. Mindannyian folyamatosan figyeljük a járványügyi híradásokat és csak annyit sejthetünk, hogy még csak ez után fog kiterebélyesedni a járvány.
Addig is arra szeretném én is felhívni a figyelmet, hogy tartsátok be a hivatalos szervek elöírásait különös tekintettel a tisztálkodási és emberek közötti érintkezések szabályaira. Igyekezzetek az otthon tartózkodásra vonatkozó ajánlásokat maximálisan betartani.


Bekövetkezhet a teljes zárlat, amikor senki nem hagyhatja el az otthonát, ezért most rövid idöre elöre edzést tervezni nem tudunk.

Csak annyit mondhatok, hogy amint a járványhelyzet lefelé ível és már nem jelent veszélyt senkire az együttlét, akkor beindítjuk az edzéseinket, elöször csak külsö térben gondolkodva majd az iskola nyitása után a teremben folytatva.
Természetesen addig sem kell elfeledkezni a sportolásról és a karatéról, mert az egyéni gyakorlás lehetöségeit mindenki megtalálhatja magának. Folyamatosan figyeljétek a web oldalunkat, mert ott azonnal közhírré tesszük, ha bárminemü változás lesz és közös programot tervezünk. Erröl még e-mailben is kiértesítjük a tagságot.

Fertözés és betegségmentes idöszakot kívánok mindannyiunknak!

Osu,

Kovács Ferenc
vezetö edzöEzen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.337 )