Hír: Edzések május közepétöl
(Kategória: ARSC)
Küldte: KollárEndre
2020 május 07 csütörtök - 21:16:54

Osu Tisztelt Klubtársak, Szülök, Karatékák!

Örömmel értesültünk az április 30-án született Kormányrendeletröl, melyben a vírus veszélyhelyzettel kapcsolatos könnyítések eredményeként a sportolási tevékenységek újbóli beindítását tették lehetövé.
Az ezzel kapcsolatos állásfoglalást és a buzdítást a karate edzések beindítására a Magyar Karate Szakszövetségtöl is megkaptuk.

További információkért kattints a "Tovább..."-ra.


Azonnal reagáltunk és mivel az iskolák továbbra is zárva vannak, így a Bregyó Sportcentrumba hirdettük meg az újrakezdést 4-én hétfö délutánra, természetesen azzal az instrukcióval, hogy a karatékák sportruházatban érkezzenek és a járványügyi elöírásokat valamint az ajánlott távolságot egymástól már az érkezéskor és várakozáskor mindenki tartsa be.

Az edzés elején elmondtam a tudnivalókat. A sorakozót, majd az edzéshez felállást is a min. 1,5 méteres biztonsági távolság betartásával biztosítottuk, majd az edzést a tradicionális Ki-hon végrehajtásával megkezdtük.


Sajnos éppen, hogy csak be tudtuk fejezni a Ki-hon-t, mikor a sportközpont hivatalos képviselöje megkért bennünket, hogy fejezzük be az edzést, mert a sportközpontot csoportos edzésre csak május 18-a után vehetjük igénybe. Sajnálattal vettük tudomásul és az edzést befejeztük és mindenki az érkezéshez hasonlóan távozott a helyszínröl.
Örömünkre szolgált, hogy viszonylagosan nagy létszámban jelentek meg a tagjaink az edzésen és továbbra is bízunk benne, hogy nem fogunk tagot veszíteni a hosszú kihagyás miatt.

Kérem a türelmet valamennyi tagunktól még a hátralevö két hétre, továbbra is gyakoroljatok otthon és az újabb kiértesítés után jelenjetek meg az edzésen, hogy ott folytathassuk, ahol abbahagytuk.

Továbbra is várjuk a képeket, ahogy azt korábban megírtuk, az otthoni „karantén karatéról”!

Osu,
Kovács Ferenc

szakosztályvezetöEzen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.341 )