Hír: Lezártuk 2020-at!
(Kategória: ARSC)
Küldte: KollarEndre
2021 március 07 vasárnap - 08:05:34

sensei Kovács Ferenc 4. dan 2020-as évi összefoglalóját olvashatjátok a "Tovább"-ra kattintva.


Osu! Tisztelt Klubtársak, Szülök, Karatékák!


Amint mindannyian tapasztalhattuk az idei év minden tekintetben a COVID-19 vírusjárvánnyal terhelt volt, mely jelentösen befolyásolta a Karate Szakosztályunk tevékenységeit is.

Összesen két versenyen tudtunk még az év elején elindulni a felnött Magyar Bajnokságon két junior és egy felnött kata versenyzönkkel, majd a Diákolimpia selejtezön.

Ezután március elején kezdödtek a korlátozások és az összes további versenyt a rendezök lemondták.

Nekünk is be kellett fejezni a tornateremben az edzéseinket, mert az iskola is bezárt.

Ekkor meghirdettük a „Home Kihon” programunkat, mellyel minden tagunkat arra ösztönöztünk, hogy az egyéni sportolás mellett rendszeresen hajtsák végre otthon a „Kihon” mozgásanyagát.

Mire megjött a korlátozások feloldása, már az iskola nem nyitott ki és a Bregyóban is csak újabb két hét elteltével tudtuk a szabadtéri edzéseinket elkezdeni.

Szerencsés körülményekböl adódóan a bodajki edzötáborunkat meg tudtuk tartani viszonylag nagy létszámmal valamennyiünk megelégedésére.

A Branch edzötábor is elmaradt, és a danos övvizsga is el lett halasztva nyár végére.

Ott három karatékánk kiváló teljesítménye eredményeként kiérdemelte az új övfokozatát.

Gál Zoltán 2. dan, Dvéri Maja 1. dan és Fehérvári Ádám 1. dan fokozatot szerzett, melyhez ez úton is gratulálok!

A nyári szabadtéri edzések alatt a létszámunk jelentösen csökkent, mert a nyári szezon után még a szeptembert is szabadtéren kellett töltenünk.

Csak októberben mehettünk újra terembe és néhány edzés után jött az öszi szünet majd a járvány 2. hulláma miatt bevezetett újabb korlátozások.

Nem is folytatnám a sort a történeti felsorolással.

Csak abban tudok bízni, hogy a jövö év jobb lesz, a világ és az ország túljut a járványon és újra kezdödhet az élet minden téren, de föleg a számunkra fontos karate terén.

Bízom abban, hogy tagjaink jelentös része visszatér, amint elkezdödnek a normál edzések és újra vissza tudjuk építeni a szakosztály a korábbi szintre.

Addig is mindenkit arra buzdítok, hogy az ajánlások betartásával kerülje el a fertözést és folytassuk tovább a „Home Kihon”-t és az egyéni fizikális edzéseket, hogy az újra kezdés zökkenömentesebb lehessen.

Ehhez kívánok mindenkinek jó egészséget Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet.

Osu!


Üdvözlettel:

Kovács Ferenc 4. danEzen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.343 )