Hír: Home Ki-hon újra!
(Kategória: ARSC)
Küldte: KollarEndre
2021 március 07 vasárnap - 08:08:17

Majdnem pontosan egy év elteltével újból be kellett fejeznünk az edzéseinket a Szent Imre Általános Iskolában, mint ahogy azt már mindenki tudhatja a hétfötöl - március 8-tól - kezdödö iskola bezárások miatt. Sajnos a járvány újra felerösödött, ezért nekünk is szembesülnünk kell az újbóli zárással.
A tavalyi bezárások is fájóan érintettek bennünket, ezért nagyon fontos, hogy tartsuk magunkban a hitet és az elkötelezettséget a karatéval kapcsolatosan és a zárlat végén ott folytathassuk, ahol most abbahagytuk.

Mindenkit arra buzdítok, hogy otthonában a ki-hon gyakorlatait naponta vagy hetente többször végezze el, ezzel naprakész állapotban tartva az alaptechnikáinkat és a testi erönlétünket egyaránt. Ezért írtam a címbe, hogy „Home Ki-hon Újra”

Természetesen ez mellett az egyéb szabadtéri sporttevékenység (pl. futás, erösítö gyakorlatok) is javasolt mindenki számára.

A jó hír, hogy jön a tavasz és a h?mérséklet emelkedésével lehetöség nyílik a szabadtéri edzésekre, amelyeket a mostani lehülés után el fogunk kezdeni addig, amíg az iskola újra kinyit.

Erröl mindenkit értesíteni fogunk e-mailben is és itt a web oldalunkon is.

Osu!

sensei Kovács Ferenc 4. dan
klubvezetöEzen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.344 )