Hír: Összefoglaló a 2010 évi diákolimpia selejtezÅ‘irÅ‘l
(Kategória: Hazai hí­rek)
Küldte: KyoPityus
2010 április 03 szombat - 20:33:20

Március 13.-án rendezték meg a diákolimpia Nyugat-Magyarországi területi selejtezőjét, melyen klubunk négy versenyzővel képviseltette magát. Nagy Péter első versenyén kitűnően szerepelt, az első két menet oi tsuki ill. mae geri oi tsuki kombinációval megnyerte! A harmadik menet már keményebbre sikerült. Egy barna öves versenyzővel került össze, itt sajnos két ponttal maradt alul, így végül ezüst érmet szerzett, gratulálunk!

Károlyi Attila körmérkőzésben a Pusztaszabolcsi Horváth Mátéval került össze az első meccsén. Kemény küzdelemben maradt alul Máté mawashi jodanjának köszönhetően. Második ellenfelét papírforma szerint vernie kellett volna, de pontatlansága és fáradsága miatt a várt siker elmaradt. Minden esetre akaratból és lelkesedésből kitűnőre vizsgázott.


Kovács Gergő az első mérkőzésén egy barna öves versenyzővel került össze, és ez sajnos rá is nyomta a bélyegét a küzdelmére, nem tudott kibontakozni és lemaradt a technikáival. Végül kemény combrúgással állította meg Gergőt az ellenfele.

Kollár Krisztián szintén egy nagyon erős masszív srácot fogott ki, aki rendre kihajtotta őt és végig uralta a pástot! Sajnos a mérkőzésen nem igazán volt esélye Krisztiánnak, hogy megfordítsa az eredményt.

Számomra a tanulság az, hogy hiába ügyesek a srácaink, az edzéslátogatottságuk nem 100%-os és ezek a versenyek több edzés munkát, és jobb hozzáállást igényelnének. Csak így érhetünk el sikereket a jövőben, ezért arra kérek mindenkit a hozzá állásán próbáljon meg változtatni a jövőben! A sikerekért meg kell dolgozni, és meg is kell küzdeni!

Osu!

Sensei Kapás Zoltán

A tabella
*A drapp színnel jelölt oszlop Nyugat Magyarország klubjai
**A kék mezőben Pest megye és közép Magyarország klubjai
***A citromsárga mezőben Kelet Magyarország klubjai szerepelnek
Ezen hír származási helye: ARSC KYOKARATE
( http://arsckyokarate.hu/news.php?extend.51 )